Drama Sahabat (2013) SDTVRip Episod 01 – 36 (Completed) #Sahabat

Sinopsis:
Sahabat mengisahkan tujuh remaja yang berlainan matlamat diri cuba bersatu dalam mengejar impian mereka yang tersendiri. Bakri, Aliff, Alia dan Azie merupakan sahabat yang sangat rapat dan serasi bila bersama. Namun kehadiran Toi (Izzue Islam), Haneez dan Shaq telah memberi impak dan menimbulkan banyak permasalahan dan pergolakan di dalam persahabatan yang mereka bina sebelum ini.

Kehadiran (Liyana Jasmay) Haneez, musuh ketat kepada Azie (Sara Ali) di rumah Bakri memberi impak kepada persahabatan mereka yang telah terjalin sejak dahulu lagi. Tanpa diduga, kemunculan tiga orang baru di dalam kehidupan mereka sebenarnya memberi banyak pengajaran dan melengkapkan sebuah persahabatan yang sejati.

Sebagai seorang remaja, proses mengenali hidup dan menerima perubahan diri dari masa ke semasa memberi banyak cabaran, suka dan duka. Ditambah pula dengan kisah percintaan dan kesetiaan persahabatan yang jitu antara mereka pasti memberi dorongan yang kuat untuk terus kekal bersama.

Download Link:
Episod 36
Tusfiles:
http://bccd5ffe.linkbucks.com
Ryushare:
http://6d05dbb2.linkbucks.com
BillionUploads:
http://eba85222.linkbucks.com
Hotfile:
http://7d92e714.linkbucks.com
========================
Episod 35
Tusfiles:
http://d189341f.linkbucks.com
Ryushare:
http://626b6345.linkbucks.com
BillionUploads
http://eb2331f0.linkbucks.com
Hotfile
http://11da31d0.linkbucks.com
===========================
Episod 34
Tusfiles:
http://763102b1.linkbucks.com
Sharebeast:
http://4fe71b40.linkbucks.com
Ryushare:
http://91711616.linkbucks.com
BillionUploads:
http://0d198ac4.linkbucks.com
Hotfile:
http://10dc63d6.linkbucks.com
==============================
Episod 33
Tusfiles:
http://e0b7b5c1.linkbucks.com
Sharebeast:
http://35e18d37.linkbucks.com
Ryushare:
http://44a56868.linkbucks.com
BillionUploads:
http://31aae61a.linkbucks.com
Hotfile:
http://0884d5a3.linkbucks.com
=================================
Episod 32
http://465a4dd7.linkbucks.com
Episod 31
http://67ea6146.linkbucks.com
Episod 30
http://cb06c180.linkbucks.com
Episod 29
http://a13a573b.linkbucks.com
Episod 28
http://08df0e1f.linkbucks.com
Episod 27
http://da7dac7e.linkbucks.com
Episod 26
http://a1c664b6.linkbucks.com
Episod 25
http://886d4dbb.linkbucks.com
Episod 24
http://ce85fa63.linkbucks.com
Episod 23
http://9e9b91fa.linkbucks.com
Episod 22
http://381c4013.linkbucks.com
Episod 21
http://0e9d8c39.linkbucks.com
Episod 20
http://4761b7c2.linkbucks.com
Episod 19 – replace with correct file
http://3dd408bd.linkbucks.com
Episod 18 – link repaired..
http://16d93a08.linkbucks.com
Episod 17
http://8e63eae3.linkbucks.com
Episod 16 – link repaired..
http://b36d73b9.linkbucks.com
Episod 15
http://2de60679.linkbucks.com
Episod 14
http://791eae80.linkbucks.com
Episod 13
http://dddac21e.linkbucks.com
Episod 12
http://abb60c45.linkbucks.com
Episod 11
http://cc20d122.linkbucks.com
Episod 10
http://6090d91b.linkbucks.com
Episod 09
http://ed8bf3a6.linkbucks.com
Episod 08
http://ebd92813.linkbucks.com
Episod 07
http://706480e6.linkbucks.com
Episod 06
http://f3cc4fe6.linkbucks.com
Episod 05
http://9c92f2b5.linkbucks.com
Episod 04
http://4a720cce.linkbucks.com
Episod 03
http://ff367ea1.linkbucks.com
Episod 02
http://7e3dc86a.linkbucks.com
Episod 01
http://4d8d930d.linkbucks.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 thoughts on “Drama Sahabat (2013) SDTVRip Episod 01 – 36 (Completed) #Sahabat

    1. kalau tak silap yang episod 18 tu sebenarnya episod 19.. jadi yang dah download link sebelum ni boleh rename aje jadi 19… untuk yang 18 kena download semula.. bagi yang belum download langsung boleh download macam biasa..

      untuk episod 16 dah fix yang takde iklan.. salah encode ari tu.. boleh download semula.. link dah fix..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *